Bjursås

Musikkafé på NTO i Bjursås 18 maj

 

Det var sång och musik av Sågmyrakören och orkestern Lyran under ledning av Sara Engblom, även vår sekreterare Sara sjöng solosång, och berättade lite om vår förening, insamlingens resultat blev lite över 3.400 kr.

Vi tackar för Musikkaféets behållning som går till Rumäniens Barn, för NTO som sponsrade med hyran, och KONSUM som bidrog med vinster till lotteriet och tack till alla som bakat till fikat eller hjälpt tlll på annat sätt!

Tack alla som kom och gav till hjälpverksamheten!

Hälsningar

Anna-Lena Lindström

Ordförande

anna-lena@childreneastlink.se

Bilder från Musikcaféet, 18 maj 2008

Orkestern Lyran och SEOF, Sara Engblom dirigerar

Glada besökare

Sara Danielsson berättar om Rumäniens barnprojektet

2017

I januari gick en transport åter iväg till Iasi i Rumänien. Många kom åter och hjälpte till att packa långtradaren. Leo kontaktade Anna-Lena när allt kommit fram. Åter stor gjädje i byarna att få ta emot saker som många goda människor har skänkt.

Arbete fortsatte våren och i september åkte Anna-Lena, Eva och jag, Ingrid, och hälsade på familjen Iacob. Det var en upplevelse att få åka ut till familjerna i byarna och dela ut diverse saker vi hade med oss. Vi gjorde också små påsar till alla barn i en skola med lite godis, tandborste, tandkräm och ballong. Det uppskattades verkligen.

VI hade några väldigt fina dagar och var tacksamma för det vänliga mottagandet av familjen Iacob där vi bodde i 4 dagar.
MHjälpverksamhet för

Rumäniens barn

Bankgiro 287-8452 

Swish 123 024 7528

Vill du hjälpa till och vara med Anna-Lena, Astrid och Ingrid i  arbetet                                 

   Du är välkommen                   

för mer info skriv till              l

info@childreneastlink.se         

Rumäniens Barn

får hjälp från Sverige

Folder PDF

Ladda ner >>>

Glada besökare

Orkestern Lyran